Ny video med Young Squage – ”Heart Attack”

y3zpb2seavc39c02xejw

Joshua, Lamin och Demba är tre stockholmskillar som fann varandra i det gemensamma behovet att skapa ny musik med grund i energi, glädje och fest, men som samtidigt är ett soundtrack till stadspuls, young love och stroboskop. Musik som är inspirerad av hiphop, electronic, dubstep och house. Young Squage föddes.

Young Squage har sin egen stil vad gäller musik, men visar även på lekfull kreativitet i sin artwork och klädstil. Vare sig de är i studion, på stan eller på scen, kan de inte sluta sprida sin smittsamma energi och glädje. Samlingsnamnet för alla dessa komponenter sammanfattas med ett ord – ”Squage”

I somras signades bandet som nu har över 270 000 views på Youtube, till Sony Music/Svedala. I juli  släppte de singeln ”Who’s At The Door”, uppträdde för 8000 personer på Ung08 och är redan nu bokade till nästa års Peace & Love.

Nya singeln ”Heart Attack” som gästas av den svenske dancehallpionjären Leafy (från Chilly & Leafy) släpps idag fredag 14/12 men redan nu kan man se videon som är regisserad av Slagskottfilm på Youtube!

Warning! This will give you Heart Attack!

http://facebook.com/SquageMusic
http://instagram.com/YoungSquage
http://youtube.com/YoungSquageVevo

Om Mikrofonberoende

Jag Collin Tillsammans med A.T skapade gruppen Mikrofonberoende. Främst för att kunna få ut vårat budskap på ett bra sätt. Vi båda hade redan en grund att stå på. A.T hade gästat några låtar tidigare och jag skrivit en del texter. Tillsammans fixade vi vår före detta studio Röda Bunkern. När vi senare började umgås med Innuce så blev det prat om att skaffa gemensam studio. Precis så blev det och därmed skaffade vi Studio 0221! Visa alla inlägg av Mikrofonberoende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: