Emilush & Caustic – Its A Hood Thang Feat. Maskinisten ( Kartellen ) & B.G Knocc Out

Hey yo!

Emilush & Caustic – Its a hood thang Feat. Maskinisten och B.G Knocc Out

Efter Emilush & Caustics senaste musikvideosläpp tillsammans 2pacs bror är grabbarna nu aktuella med ännu en musikvideo med ett hett samarbete!
I denna nya musikvideo teamar grabbarna upp tillsammans med inga mindre än Maskinisten från Kartellen och västkust legenden B.G Knocc Out.

Denna musikvideon är bara ett utav Emilush & Caustics samarbete tillsammans med Maskinisten, inom en snar framtid kommer en låt med Emilush, Caustic, Maskinisten och Lilstar att spelas in, i den låten kommer ingen mindre än EDI Mean från 2pacs gäng Outlaws att medverka och även till den låten kommer en musikvideo att göras.

B.G Knocc Out är en västkust hiphop legend som är mest känd för sitt deltagande i låten ”Real motherfuckin gz” tillsammans med Eazy E:
https://www.youtube.com/watch?v=VsdLn46UXnA

Men han har även jobbat tillsammans med N.W.A och släppt en hel del västkust dängor tillsammans med sin storebror Dresta da gangster.

B.G Knocc Out och hans bror är medlemmar i det Amerikanska gänget ”Crips”, 1998 dömdes han till 12 års fängelse för mordförsök och släpptes
i augusti 2006 men blev återigen inspärrad 2007 och släpptes 2009, efter fängelsevistelsen släppte han sitt album ”Eazy-E: s Protege”.

För endast ett par dagar sedan så bekräftade B.G Knocc Out att han kommer sluta att göra musik vilket betyder att denna videon är det sista släppet B.G Knocc Out kommer att göra.

Beatet är producerat av HURRICANE, videon är sponsrad av Misterbling.se, Tjejen som sjunger i refrängen är Frida Appelgren

Om Mikrofonberoende

Jag Collin Tillsammans med A.T skapade gruppen Mikrofonberoende. Främst för att kunna få ut vårat budskap på ett bra sätt. Vi båda hade redan en grund att stå på. A.T hade gästat några låtar tidigare och jag skrivit en del texter. Tillsammans fixade vi vår före detta studio Röda Bunkern. När vi senare började umgås med Innuce så blev det prat om att skaffa gemensam studio. Precis så blev det och därmed skaffade vi Studio 0221! Visa alla inlägg av Mikrofonberoende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: