När något händer

Det känns så bra att det har börjat kommit igång med grejer i studion igen. Collin har kickat in en vers. Jag har skrivit och dessutom har det skapats beats. Det är svårt att få allt att klicka, oftast brukar det bli att man bara kan fokusera på en sak i taget. Så det har blivit lite pauser fram och tillbaka. Men nu känns det som att vi är på en uppåt våg igen. 

Det är inte speciellt mycket kvar egentligen innan vi kan släppa plattan utan man kan säga att vi är näst intill slut fasen på platten. Sen är det lite grejer runt omkring som måste styras också.

Det var väl allt för nu, ha det!

Om Mikrofonberoende

Jag Collin Tillsammans med A.T skapade gruppen Mikrofonberoende. Främst för att kunna få ut vårat budskap på ett bra sätt. Vi båda hade redan en grund att stå på. A.T hade gästat några låtar tidigare och jag skrivit en del texter. Tillsammans fixade vi vår före detta studio Röda Bunkern. När vi senare började umgås med Innuce så blev det prat om att skaffa gemensam studio. Precis så blev det och därmed skaffade vi Studio 0221! Visa alla inlägg av Mikrofonberoende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: