Vi sover över

Igår bestämde jag och Collin att vi skulle köra en övernattning i studion.
Det är första gången som någon av oss sov över där men vi tänkte att det kunde va en upplevelse.
Planen var att försöka få så mycket gjort som möjligt men jag kan nog inte hålla med om att det blev så mycket jobb. Vi var nog båda trötta i både röst och huvud så vi gjorde bara klart en vers som Collin spelar in idag.

Sedan kollade vi klart på Petters dokumentär från boken ”Goda Dagars Magi”. Boken i sig är författad av Petter, Camilla Cherry och Sleepy. Boken har jag inte personligen läst utan bara bläddrat igenom lite snabbt. Men jag tyckte dokumentären var riktig bra. Den tar en mycket närmare artisten och man får följa med dom under ett flertal spelningar. det fanns flera gånger man kunde skratta och andra som kroppen ryste till.

Nu fortsätter arbetet med musiken!

Om Mikrofonberoende

Jag Collin Tillsammans med A.T skapade gruppen Mikrofonberoende. Främst för att kunna få ut vårat budskap på ett bra sätt. Vi båda hade redan en grund att stå på. A.T hade gästat några låtar tidigare och jag skrivit en del texter. Tillsammans fixade vi vår före detta studio Röda Bunkern. När vi senare började umgås med Innuce så blev det prat om att skaffa gemensam studio. Precis så blev det och därmed skaffade vi Studio 0221! Visa alla inlägg av Mikrofonberoende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: