Basementality Battles @ Fasching: Kalle Balik vs Pziclone (1 års jubileum)

Måste bara säga det att det är så sjukt kul att svensk battle kommit så långt. Och framför allt är det kul att se dom som aldrig hållit på med battle tidigare. Och att följa dom under deras utveckling det är väl bara en fråga tills man börjar spela på battles.

Jag tror att det här är ett tecken på hur bra svensk hip hop egentligen mår. En annan intressant sak är när de andra elementen ska börja komma igång med battle system. Då menar jag typ breakdance battles. Det tror jag vore as kul att kolla på. Kanske blir lite som Sveriges best dance crew eller något sånt.

Det som är tråkigt är att hip hop har gått så långt från sina rötter. I vissa fall har man helt kapat rötterna för att påstå att hip hop är något helt annat än vad det egentligen är.

För övrigt så tyckte jag battlen var rätt skoj faktist. Det var bra jobbat jag röstade på  Pziclone för att han visade sig skickligare, egentligen var han snäppet vassare på alla fronter.

Men det var kul att kolla på batteln den var precis en sån underhållning som man kan behöva lite då och då.

Om Mikrofonberoende

Jag Collin Tillsammans med A.T skapade gruppen Mikrofonberoende. Främst för att kunna få ut vårat budskap på ett bra sätt. Vi båda hade redan en grund att stå på. A.T hade gästat några låtar tidigare och jag skrivit en del texter. Tillsammans fixade vi vår före detta studio Röda Bunkern. När vi senare började umgås med Innuce så blev det prat om att skaffa gemensam studio. Precis så blev det och därmed skaffade vi Studio 0221! Visa alla inlägg av Mikrofonberoende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: