In Nuce släpper t-shirts

Nu släpper In Nuce sina snygga T-shirts. Vad jag förstått finns dom bara i svart och vitt hittills men dom är riktigt feta!
Så pass nice att jag var tvungen att köpa mig en. Jag hade hoppats att jag kunde lyckas slå Sanslös (Tobbe) i WordFeud och där med vinna en.
Men det gick inte så jag passade på att köa en.

Och så här ser den ut.

Och för endast 150 kr så har även du en!
Jag tycker lite sådär eftersom att In Nuce är dom som kör absolut mest rap i hela stan så blir de automatiskt rap ikoner för Köping.
Och därför behöver de allt stöd de kan få. Så är du från Köping, gillar deras musik. Köp en och visa att du representerar dem!

Som ni ser har jag även lyckats fixat mig en keps. Men deras keps handel har jag inte så mycket att säga om eftersom jag inte vet så mycket om den.

Om Mikrofonberoende

Jag Collin Tillsammans med A.T skapade gruppen Mikrofonberoende. Främst för att kunna få ut vårat budskap på ett bra sätt. Vi båda hade redan en grund att stå på. A.T hade gästat några låtar tidigare och jag skrivit en del texter. Tillsammans fixade vi vår före detta studio Röda Bunkern. När vi senare började umgås med Innuce så blev det prat om att skaffa gemensam studio. Precis så blev det och därmed skaffade vi Studio 0221! Visa alla inlägg av Mikrofonberoende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: