Natten

Tjenare! Igår hängde jag och Collin en del och bara softade. Det var så dött ute alltså fanns ingenting att göra alls.
Vi satt bara och väntade på en polare i typ en timme. Så jag passade på och försökte fördriva tiden igenom att fota mig själv liggandes. Det kanske inte var The Hit! men det dög iallfall.
 Imorgon händer det lite sådär med saker. Jag ska nog på en jobb intervju, vi får se hur det går. Men det skulle vara as nice med ett jobb och lite lön! Sen ska vi förhoppningsvis delta i radio. Jag menar förstås radion I ett nötskal. Men vi får se hur det blir med det. Om Collin kan ta sig tillbaka till den här stan. Men det löser sig nog, jag eller han får återkomma med hur det blir med det.

Ha det!

Om Mikrofonberoende

Jag Collin Tillsammans med A.T skapade gruppen Mikrofonberoende. Främst för att kunna få ut vårat budskap på ett bra sätt. Vi båda hade redan en grund att stå på. A.T hade gästat några låtar tidigare och jag skrivit en del texter. Tillsammans fixade vi vår före detta studio Röda Bunkern. När vi senare började umgås med Innuce så blev det prat om att skaffa gemensam studio. Precis så blev det och därmed skaffade vi Studio 0221! Visa alla inlägg av Mikrofonberoende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: