En katt är alltid katt

För några dagar sedan märkte vi att vår katt Rolex började kiss blod. Det är kanske inte sådär onaturligt som det kan låta. Någon dag senare märkte vi att hon haltade och var väldigt skygg av sig. Och sedan hittade vi ett sår på hennes ben vilket vi först trodde var ett orm bett. Men det var förmodligen ett katt bett. Så vi lämnade in henne hos en veterinär som fick kika på det hela.

Dagen innan var benet väldigt uppsvullet  och Rolex var väldigt lugn av sig.
Men jag passade iallfall på att ta ett par kort med henne när vi la en liten råtta i hennes famn som hon kramade åt.
 Jag är ju ingen riktig katt människa. But I feel sorry for her. Bettet som förmodligen blivit utdelat av en annan katt var nästan så djupt att de nådde benpipan. Så nu måste hon ha ett rör igenom benen för att låta det rinna av sig. Eller något sådant. Det jag inte visste var att djurens sätt att läka inte fungerar som människors. Deras sår läks inifrån ut medan vi människor läks utifrån in.

Kanske inte alls så intressant?

Nu har vi iallfall skaffat medicin till henne som hon ska doseras med under olika längd.
Fett drygt! Och så ska hon ha en sån där tratt på sig hela tiden också. Men hon sliter av sig den hela tiden. Akrobat Pro III Rolex alltså….

Hade jag bara vetat vilken katt det var som skadade henne….
Alltså jag tycker att ägaren till den katt som skadat en annan katt ska få betala veterinär kostnaden. Och alla mediciner och den vård som tillkommer. Om fallet vore självklart och inte som just det här. Jag tror att det är så för hundar iallfall?

äh man ska fan inte beklaga sig så mycket som jag gör.
Allt är bra för övrigt, tycker Collin får ta och komma hem snart!
Ha det!

Om Mikrofonberoende

Jag Collin Tillsammans med A.T skapade gruppen Mikrofonberoende. Främst för att kunna få ut vårat budskap på ett bra sätt. Vi båda hade redan en grund att stå på. A.T hade gästat några låtar tidigare och jag skrivit en del texter. Tillsammans fixade vi vår före detta studio Röda Bunkern. När vi senare började umgås med Innuce så blev det prat om att skaffa gemensam studio. Precis så blev det och därmed skaffade vi Studio 0221! Visa alla inlägg av Mikrofonberoende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: