What happend to LoL

Såg att det hänt en hel del skit på LoL (Leuge of Legends).
Sen vi skaffade en Mac så lånade jag ut min dator till min flickvän. Så jag har inte spelat på as länge. Inte varit så sugen heller. Och Leuge of Legends funkar ju inte på Mac heller.

Jag har nog inte hört så mycket klagomål över att jag inte spelar som jag fått på den senaste tiden. Alltså det är ju verkligen ett sjukt roligt spel. Intensivt som kan kalla fram en hel del aggressioner. Det har varit många gånger som man fått tagit en paus. Inte för att man har spelat för länge utan för att man blivit så sjukt arg.

Men det förvånade mig så sjukt mycket när dom lägger till såna här saker:

Det är riktigt kul att dom lägger till sånt här. Alternativen är väl behövliga. Att spela 3 mot 3 eller 5 mot 5 med valen att spela rankade eller orankade matcher duger inte. Det här är verkligen något som får mig att vilja aktivt börja spela igen. Jag har ju en stationär dator jag skulle kunna lämna in som kanske skulle funka prima. Det har den i alla fall gjort en gång i tiden.

Om Mikrofonberoende

Jag Collin Tillsammans med A.T skapade gruppen Mikrofonberoende. Främst för att kunna få ut vårat budskap på ett bra sätt. Vi båda hade redan en grund att stå på. A.T hade gästat några låtar tidigare och jag skrivit en del texter. Tillsammans fixade vi vår före detta studio Röda Bunkern. När vi senare började umgås med Innuce så blev det prat om att skaffa gemensam studio. Precis så blev det och därmed skaffade vi Studio 0221! Visa alla inlägg av Mikrofonberoende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: