De dödas grop.

Igår var vi ute på en trip för att komma naturen lite närmare. Det var jätte vackert, att se dimman ligga strax på trädens topp.
Jag försökte verkligen få bild på det för att det var något jag ville dela med mig av. Men tyvärr fick jag inte någon bra bild.
Jag tror jag såg en räv också. Hunden vi hade med oss reagerade, kanske lite som jag inombords. Samtidigt som jag sa att jag tyckte att jag såg en räv. Och på samma ställe på vägen tillbaka. Min flickvän såg även en hare som vi trodde att vi skulle få se hunden bli släppt på.

När vi åkte på en annan väg fann jag även detta.

Det är spår efter mördade poliser och andra avskum. Lite längre bort fann jag en skyld där det stod: Tillhör NRA (Norrlands Republikanska Armé). Så jag kan inte tro något annat att det man samlat alla samhällets avskum i en dödshåla som man sedan sparat som trofé.

Nejdå jag bara skojade!
Det är massa ben och päls från älg och andra skogsdjur som förmodligen blivit uppätna av björnar. Det fans långa spår av klövar och det var en väldig stank där. Man kunde se massa ben och det var lite små fascinerande att se på. Sånt som man inte ser på en vanlig jogging runda i Köping.

Om Mikrofonberoende

Jag Collin Tillsammans med A.T skapade gruppen Mikrofonberoende. Främst för att kunna få ut vårat budskap på ett bra sätt. Vi båda hade redan en grund att stå på. A.T hade gästat några låtar tidigare och jag skrivit en del texter. Tillsammans fixade vi vår före detta studio Röda Bunkern. När vi senare började umgås med Innuce så blev det prat om att skaffa gemensam studio. Precis så blev det och därmed skaffade vi Studio 0221! Visa alla inlägg av Mikrofonberoende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: