Saknar musiken

Nu har jag varit borta från stan i drygt en vecka. På både gott och ont. Det har verkligen  varit jätte skönt att vara borta ett tag. Och att komma till Norrland har varit en jätte rolig upplevelse. Jag tror t om att jag tagit efter Norrlands dialekt.

Vännerna får skratta bäst de vill om den kvarstår när jag kommer hem igen. Ska bli jätte kul att få träffa dom igen. Jag tror t om att dom saknar mig en del.

Om något så saknar jag musiken. Jag vill sätta mig i studion, sätta på ett tungt beat och låta fantasin flöda på ett papper. Jag känner mig obegränsad just nu. Som att oavsett vad jag gör för musikaliskt så kommer det bli fett.

Jag tror Collin också vill kicka något riktigt fett så fort som möjligt. Ingen tvekan om den saken.

Vädret är verkligen skit här uppe. Det finns inget annat att göra än att sitta på Internet på telefon. Vädret var inte bättre igår men jag hoppade i vattnet ändå för att hitta de stolar som flög ner i vattnet under stormen. Men jag kunde inte hitta dom. Troligen har dom dragits ut på djupare vatten.

Jag börjar vänja mig vid att skriva inlägg via min Android telefon. Synd att den har så lite batteri. Jag får väl köpa ett till så man klarar sig. Laddaren är glapp också, det är jätte irriterande när man sitter och spelar på någon app och man får förfrågan om man bara vill ladda telefon eller disk montera den.

Men vad ska man göra? Det kommer bli as fett att komma hem till Macen och skriva av sig sina tankar. Längtar…lapp sjukan börjar verkligen ligga på.

Kommer nog med ett till inlägg senare.

Men tills dess…ha det!

Om Mikrofonberoende

Jag Collin Tillsammans med A.T skapade gruppen Mikrofonberoende. Främst för att kunna få ut vårat budskap på ett bra sätt. Vi båda hade redan en grund att stå på. A.T hade gästat några låtar tidigare och jag skrivit en del texter. Tillsammans fixade vi vår före detta studio Röda Bunkern. När vi senare började umgås med Innuce så blev det prat om att skaffa gemensam studio. Precis så blev det och därmed skaffade vi Studio 0221! Visa alla inlägg av Mikrofonberoende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: