Godnatt

Nu är jag tillbaka med inläggen, vart sjuk mitt i allt. Har bland annat blivit skrivande på en låt som A.T och Mexxi redan kickat på. Mexxi ska göra en omspelning på sin vers viskade en fågel också.

Tillbaka till min ”sjukhet” nu. Vaknade upp för kanske 3-4 dagar sen med ont i halsen. Har också haft ont periodvis i huvudet. Riktigt iriterande det här. Dessutom har jag nog snart slut på papper att snyta mig med.. Om det hände skulle allt sluta i katastrof. Jaja, haha.

Har spenderat min sjuka tid mestadels hemma. Och haft lite vänner här ist.

Nu sitter jag och halvsover som vanligt när jag skriver inlägg. Därför får det sluta här, och jag önskar er en God Natt!

Collin

Om Mikrofonberoende

Jag Collin Tillsammans med A.T skapade gruppen Mikrofonberoende. Främst för att kunna få ut vårat budskap på ett bra sätt. Vi båda hade redan en grund att stå på. A.T hade gästat några låtar tidigare och jag skrivit en del texter. Tillsammans fixade vi vår före detta studio Röda Bunkern. När vi senare började umgås med Innuce så blev det prat om att skaffa gemensam studio. Precis så blev det och därmed skaffade vi Studio 0221! Visa alla inlägg av Mikrofonberoende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: