Skillnaden mellan papper och skärm

Funderar starkt på att springa och skaffa mig 2 anteckningsblock.
Jag trivs inget speciellt med Macs word. Jag tror att det kan bli ett mer portabelt skrivande och att det kommer ske en del arbete bara igenom att byta från dator till papper gällande skrivandet.
Varför?

Det är någon speciell känsla med papper. Det kan vara rätt löjligt men jag tycker att det bästa jag har skrivit kommer direkt från pappret. Det som är data gjort kommer inte lika fint. Även om det gör det för vissa.
Skulle vilja sätta mig ner med Collin och få till en riktig skrivar dag. Med full fokus på texter. För jag vet att det är det vi kommer få jobba med väldigt mycket. Det är väldigt behövligt. Vi behöver mer låt släpp.
Förhoppningsvis kan Mexxi prodda en del. Jag tror verkligen han kan komma med en hel del tunga beats!

Om Mikrofonberoende

Jag Collin Tillsammans med A.T skapade gruppen Mikrofonberoende. Främst för att kunna få ut vårat budskap på ett bra sätt. Vi båda hade redan en grund att stå på. A.T hade gästat några låtar tidigare och jag skrivit en del texter. Tillsammans fixade vi vår före detta studio Röda Bunkern. När vi senare började umgås med Innuce så blev det prat om att skaffa gemensam studio. Precis så blev det och därmed skaffade vi Studio 0221! Visa alla inlägg av Mikrofonberoende

2 responses to “Skillnaden mellan papper och skärm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: