Hinder

Inget arbete med musiken denna dag. Somnade hyfsat tidigt igår och vaknade innan lunch. Och jag har haft ont i halsen ända sen jag gick upp. Får hoppas att det försvinner mot kvällen, så man kan få lite skrivande gjort. Är verkligen sugen på att bara leka med ord resten av dagen, men halsen hindrar mig. För jag kan inte skriva utan att köra igenom texten jag arbetar med..

Men ikväll kanske det blir av att grilla, är inte säker än så länge men det visar sig. Jag håller i alla fall tummarna för solsken och värme. Och en lugn kväll befriad från halsont.

Ha det!

/Collin

Om Mikrofonberoende

Jag Collin Tillsammans med A.T skapade gruppen Mikrofonberoende. Främst för att kunna få ut vårat budskap på ett bra sätt. Vi båda hade redan en grund att stå på. A.T hade gästat några låtar tidigare och jag skrivit en del texter. Tillsammans fixade vi vår före detta studio Röda Bunkern. När vi senare började umgås med Innuce så blev det prat om att skaffa gemensam studio. Precis så blev det och därmed skaffade vi Studio 0221! Visa alla inlägg av Mikrofonberoende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: