Vad jag har varit senaste tiden kan man ju börja fundera över.. Har verkligen inte engagerat mig alls i bloggandet. Känns som att det händer någonting hela tiden, och finns det tid över så vill man bara vila, alternativt sova! Blir lätt så när de flesta är lediga. Därav får man den klassiska dygnsrytmen man brukar kunna skapa på lov, sova när man har tid. Och den tiden tror jag inte att jag har, haha.

Och som A.T redan tagit upp har vi vart ner till Innuce’s studio och fått lite arbete gjort. Och minst sagt är skildnaden på ljudkvalitet stor, i jämförelse med våran studio och produktion. Både gällande kvalitén på inspelningen, mixning och mastring. Så det ska Mexxi ha ett stort tack för!

Kan väll även erkänna vid det här taget att utan A.T skulle denna blogg inte rulla runt. Det händer alldeles för sällan att jag verkligen sätter mig ner och arbetar med ett inlägg. Medans A.T gör det flera gånger dagligen. Men olika människor gör olika prioriteringar helt enkelt, och jag är nog den som bara vill göra det minst ansträngande (lat). Jag skulle kunna säga att jag ska försöka jobba mer aktivt med bloggen. Men det fungerar uppenbarligen inte eftersom att jag sagt det förut.

Det enda som gäller är att jag verkligen tar mig själv i kragen, och inser att bloggandet MÅSTE prioriteras. Jag ska göra mitt absolut bästa, och vad det är får tiden visa.

Nu säger jag Godnatt och önskar er alla en härlig morgondag!

Sho

– Collin

Om Mikrofonberoende

Jag Collin Tillsammans med A.T skapade gruppen Mikrofonberoende. Främst för att kunna få ut vårat budskap på ett bra sätt. Vi båda hade redan en grund att stå på. A.T hade gästat några låtar tidigare och jag skrivit en del texter. Tillsammans fixade vi vår före detta studio Röda Bunkern. När vi senare började umgås med Innuce så blev det prat om att skaffa gemensam studio. Precis så blev det och därmed skaffade vi Studio 0221! Visa alla inlägg av Mikrofonberoende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: