All Points Bulletin

Sitter och spelar All Points Bulletin.
Sjukt kul MMorpg spel. Det är lite som GTA. Man springer runt och gör liknande uppdrag. Stoppar snutar från att göra razzia i stash ställen och liknande saker.
Man väljer om man ska vara snut eller Gangster. Du kan välja exakt hur du ska se ut. Allt från japansk maffia till Punk fighter. Och det finns inga riktiga Levels heller. Utan det går ut på att du ska göra uppdrag för dina Quest Givers. Som i det här spelet är gäng medlemmar i olika ranker. Som du sedan kan handla bilar, vapen, kläder och diverse saker från. Och du kan köpa desto bättre saker desto mer du har arbetat med personen. Och du kan hooka upp med andra spelare och göra uppdrag tillsammans. Glida runt i en skåp bil med ner vevade rutor och skjuta mot poliser… Absolut.
Du kan göra egna loggor på tatueringar kläder bilar osv för att få fram en riktig gäng känsla. Och dessutom så kan man skapa egna melodier för den person du dödar. Förutom att supporta gäng världen som pågår i spelet kan du göra lite side by uppdrag som att krasha din bil rakt in i en affärs ruta och sedan ta produkter som du sedan lämnar på ett ställe och får cash för. Annars kan du stjäla en bil. Simpelt igenom att kapa en från någon eller lite mer avancerat med bil inbrott. Och sedan lämna in bilarna till en köpare eller använda dom för dina uppdrag.

Du kan skapa ditt egen gäng. Ha en clan eller hur man ska uttrycka det. Som kan ha en logga namn osv osv.
Det kan bli rätt lång tråkigt ibland. Precis som jag tycker att det är nu. Det är kul att spela men det är ännu roligare att spela tillsammans med folk man känner och kanske konversera över Skype.

Jag glömde bort!
Om du blir tillräckligt gangster eller efterlyst så kan poliser ta fast sig. Dom har all rätt att döda dig trotts att dom inte fått order om att stoppa något av dina uppdrag.
Poliser har, jag vet inte exakt hur eftersom jag aldrig spelat som polis men dom har i alla fall en möjlighet att gripa gangsters eller döda dom. När de griper en person går en liten timer på. Under den tiden kan kompisar hjälpa till att fri ta dig.

Hoppas verkligen folk börjar lira!
Heter AnonymTerrorist och lirar på Obeya det är bara att lägga till mig!

Här kan du ladda ner det gratis och skapa din användare

Trailer

Har även en kompis som lite då och då lägger upp live från spelat.
Kanske något som kommer upp på bloggen framöver. Vem vet?

Till dess har det bäst
Bless!

Om Mikrofonberoende

Jag Collin Tillsammans med A.T skapade gruppen Mikrofonberoende. Främst för att kunna få ut vårat budskap på ett bra sätt. Vi båda hade redan en grund att stå på. A.T hade gästat några låtar tidigare och jag skrivit en del texter. Tillsammans fixade vi vår före detta studio Röda Bunkern. När vi senare började umgås med Innuce så blev det prat om att skaffa gemensam studio. Precis så blev det och därmed skaffade vi Studio 0221! Visa alla inlägg av Mikrofonberoende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: