Denna dag är över, och jag säger därmed, Godnatt.

Idag kan jag med säkerhet säga, att idag har allt gått bra!

Vi fick äntligen ett inspelningsprogram att fungera som det ska. Vi har spelat in blad för blad kan man säga, för att alla spår måste vara dubbla. Bara att skapa och döpa om spåren tog en liten stund.. Haha. Men huvudsaken är det att studion fungerar, men framför allt har vi utvecklats mycket nu. Det är lättare när man har låtar att lyssna tillbaka på och hitta fel. På så vis lär man sig hela tiden. Kanske uppenbart för vissa, för andra inte.

Lite vad jag kan säga är att låten”Dom där grabbarna” kommer att släppas på vårt onlinesläpp. Vi tänker inte sätta någon tidpunkt än, men jag tror och önskar att innan sommaren är slut  kommer ”Rädda Micken” vara färdig. Men detta är inget jag lovar, bara vad jag hoppas på!

Nu vill jag bara sova och så får det bli!

Godnatt.

– Collin

Om Mikrofonberoende

Jag Collin Tillsammans med A.T skapade gruppen Mikrofonberoende. Främst för att kunna få ut vårat budskap på ett bra sätt. Vi båda hade redan en grund att stå på. A.T hade gästat några låtar tidigare och jag skrivit en del texter. Tillsammans fixade vi vår före detta studio Röda Bunkern. När vi senare började umgås med Innuce så blev det prat om att skaffa gemensam studio. Precis så blev det och därmed skaffade vi Studio 0221! Visa alla inlägg av Mikrofonberoende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: