Bidrag släpps

Just det, tävlingen är avslutad. Därmed kan vi lägga upp bidragen.
Tänk på att detta bara är en skiss på vad som komma skall. Det ska bli två separata fullånga låtar från bådas sida.
Som tidigare nämnt så var det alltså Nyberget som vann tävlingen. Grattis Nyberget!
Höll på att klippa och klistra och göra om låtarna till videoklipp och eftersom det är på Mac så är man ganska ovan. Men till slut fick vi Imovie som det heter att funka. Det är ju trotts allt inte något speciellt med videon utan bara till för att vi ska kunna lägga upp dom på tex Youtube. Och att planen inte är att göra någon officiel musik video av låtarna.

Här är i alla fall  Collins bidrag (Gatulyriker) till Qweetys Audio Turnering:

Och här är mitt (A.T-MusikantKatten)

För övrigt tycker jag att arbetet som var runt låtarna var ganska korta. Vi skrev dom både när den andre inte var med. Och vi gjorde klart dom nästan samtidigt. Jag tror att tävlingen mellan mig och Collin var kanske inte var seriösare men iallfall nyttigare. Vi satte oss själva på press och lät varandra ta tag i sina egna tyglar.

Så det var väl allt för idag. Gilla gärna våran sida på facebook sida. Har inte riktigt lyckats bädda in den här på bloggen än men det blir nog bra senare.

Söker fortfarande någon som kan hjälpa till att styra Adsense på bloggen så det är bara att höra av sig om man kan något och är intresserad!

Ha det bra! Peace

Om Mikrofonberoende

Jag Collin Tillsammans med A.T skapade gruppen Mikrofonberoende. Främst för att kunna få ut vårat budskap på ett bra sätt. Vi båda hade redan en grund att stå på. A.T hade gästat några låtar tidigare och jag skrivit en del texter. Tillsammans fixade vi vår före detta studio Röda Bunkern. När vi senare började umgås med Innuce så blev det prat om att skaffa gemensam studio. Precis så blev det och därmed skaffade vi Studio 0221! Visa alla inlägg av Mikrofonberoende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: