En godnatt update

Dagen började med att jag försov mig till jobbet, i 2 timmar… Men det var lugnt, jobbade på senare. Fick även sluta ett tag tidigare så det var grymt! Hade planer på att arbeta med lite skrivande nu idag men dagen har gått så otroligt fort. Helt sjukt vad tiden bara flyter på. Ju äldre man blir ju fortare går det bara. Lär vara något som ni alla håller med om. Kanske är det dåligt, kanske kan det vara bra. Har man långtråkigt en period är det okej ändå. Men om man har mycket att göra hinner man inte med. Det känns inte som att det varken är bra eller dåligt. Bara något som är väldigt annorlunda. Man är van vid en sak som är under konstant förändring.

Just nu sitter jag i bunkern och A.T ligger antagligen och sover. Känns som att styrkan måste vara samlad, så att säga. För att verkligen komma in i musiken och ha motivation att jobba på. Visst kan man skriva själv utan problem. Men det är både roligare och resultatet blir oftast bättre när man är flera. När man är mer än en som skriver, kan man ge åsikter o synpunkter på varandras text. På så vis blir det flera personers kunskap i en o samma vers t.ex. Istället för att vara låst till bara sin egen stil och erfarenhet.

Mycket tankar, mycket trötthet och förhoppningsvis snart mycket god sömn.

Passar på att slänga med en video. Bara för att den är så enormt bra!

Ha det grymt.

/Collin

Om Mikrofonberoende

Jag Collin Tillsammans med A.T skapade gruppen Mikrofonberoende. Främst för att kunna få ut vårat budskap på ett bra sätt. Vi båda hade redan en grund att stå på. A.T hade gästat några låtar tidigare och jag skrivit en del texter. Tillsammans fixade vi vår före detta studio Röda Bunkern. När vi senare började umgås med Innuce så blev det prat om att skaffa gemensam studio. Precis så blev det och därmed skaffade vi Studio 0221! Visa alla inlägg av Mikrofonberoende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: