En lugn dag

Vi båda har jobbat så man är rätt sliten. Dagen har egentligen inte innehållit så speciellt  mycket. Åkt runt på en s.k. scooter.   Och diggat ”Bira Blaze och Busskort”

Imorgon hoppas vi på att Coey skickar beats som satt på den gamla datorn (Vi är för lata för att koppla in den gamla och föra över det till Macen)
Förhoppningsvis kickar vi en ny låt imorgon efter jobbet. Låten har fortfarande inget namn, men jag kan säga att texten är annorlunda mot grejer vi släppt hit in tills. Texten behandlar på en låg nivå våran framgång, vilja och vad vi tror på… Våra believes.

Vi checkar just nu på en videointervju med Toffer från DBS (Det blå skåpet). Riktigt fett med långa intervjuer måste jag säga!

Big up till alla med långa innehållsfulla intervjuer!!

Jag gillar när han uttrycker sig om hur han vill att lyssnarna ska vara. Att dom ska ha mer känsla, vara mer kritiska, förstå sig på att det måste ha en bakrund. Att man accepterar en rätt tekniskt bra rappare men som har en ”keff” bakrund. Ibland kan det vara bakgrunden som gör låten liksom.

Håller med honom om det utifrån vad jag iakttagit av svensk hip hop.
Så skönt att någon tar upp det.
Men nu ska vi gitta och sova… Jobb imorgon bye!
/A.T & Colln

Om Mikrofonberoende

Jag Collin Tillsammans med A.T skapade gruppen Mikrofonberoende. Främst för att kunna få ut vårat budskap på ett bra sätt. Vi båda hade redan en grund att stå på. A.T hade gästat några låtar tidigare och jag skrivit en del texter. Tillsammans fixade vi vår före detta studio Röda Bunkern. När vi senare började umgås med Innuce så blev det prat om att skaffa gemensam studio. Precis så blev det och därmed skaffade vi Studio 0221! Visa alla inlägg av Mikrofonberoende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: