Allt på en gång = Minimal ansträngning.

Vi kanske inte har vart så aktiva på bloggen, i alla fall inte jag men ibland har man inte tid helt enkelt.

Men det har allt hänt lite i studion. Vi har bl.a. skrivit en ny låt, för tilfället är den namnlös. Namnet kommer med tiden så som låten. Vi har även provat att spela in lite, men ändrat i texten osv. Sen har vårt ljudkort alt. Dator fått spel, ljudet höjs o sänks ibland och när vi skulle spela in så kom inget ljud i lurarna, ljudet ändrar tempo och börjar ”lagga” ibland(?) Har ett M-audio fast track så om någon vet vad felet kan vara, lämna en kommentar. Vore perfekt att fixa ljudet nu tills vi ska spela in denna låt..

Vi har dock kommit fram till ett beslut gällande renovering av studion. Vi gör ingenting fram tills att vi har köpt golv och har allt vi behöver. Blir rätt jobbigt att bära ut all ”utrustning” varje gång man ska jobba med småsaker. Allt på en gång = Minimal ansträngning! haha.

Det känns även som vi har hamnat i en sån period där man verkligen kan sitta ner och skriva, ändra ,ändra och ändra. Man ger inte upp bara för att det går kasst till en början osv.

Det var allt för stunden.

As usual, droppa några kommentarer om vad du tycker om vår musik, bloggen eller vad som helst.

Shoo / Collin

Vår Myspace

Om Mikrofonberoende

Jag Collin Tillsammans med A.T skapade gruppen Mikrofonberoende. Främst för att kunna få ut vårat budskap på ett bra sätt. Vi båda hade redan en grund att stå på. A.T hade gästat några låtar tidigare och jag skrivit en del texter. Tillsammans fixade vi vår före detta studio Röda Bunkern. När vi senare började umgås med Innuce så blev det prat om att skaffa gemensam studio. Precis så blev det och därmed skaffade vi Studio 0221! Visa alla inlägg av Mikrofonberoende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: