Sakta men säkert.

På grund av annat så som att arbeta med musiken har renoveringen i studion avstannat lite. Men igår efter jobbet handlade jag ytterligare en burk spackel så vi får det gjort. Vi spacklade det mesta som var kvar, och de nu ospacklade är nog klart på under en halvtimmes arbete. Sen ska det självklart slipas också, när det är klart åker den svarta färgburken upp igen.

Igår tyckte A.T att vi bör handla nästan allt till renoveringen samtidigt, för att göra klart allt när man väl bygger. Kan hålla med han till en viss del eftersom att då slipper man tänka på att renovera. Och har all tid åt att jobba just med musiken i stället. Enda fördelen egentligen med att inte göra det är att man slipper en iaf ganska stor klumpsumma. Då kan man ta lite i taget utan att få helt tom plånbok.

Det som är kvar i röda bunkern är att dels sätta gips på en redan igenreglad dörr, få ut ett lager frigolit på golvet för att kunna lägga laminatgolv, Spackla, slipa och måla klart alla väggar. Taket ska målas men inte spacklas (tror jag). Sätta upp lister, och så har jag säker glömt nämna något.

Vi har även pratat lite om ett mickbås men inte riktigt kommit fram till nånting, tror även att vi har för litet utrymme för detta. Om inte ett mickbås så ska vi åtminstone ordna ett S.k. sånghörn.

Där har ni en liten update om studion, och jag kan nog nästan lova att en hel del kommer att ändras under arbetets gång.

Hälsningar

Collin.

Om Mikrofonberoende

Jag Collin Tillsammans med A.T skapade gruppen Mikrofonberoende. Främst för att kunna få ut vårat budskap på ett bra sätt. Vi båda hade redan en grund att stå på. A.T hade gästat några låtar tidigare och jag skrivit en del texter. Tillsammans fixade vi vår före detta studio Röda Bunkern. När vi senare började umgås med Innuce så blev det prat om att skaffa gemensam studio. Precis så blev det och därmed skaffade vi Studio 0221! Visa alla inlägg av Mikrofonberoende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: