Nytt beslut angående Rädda Micken!

Som sagt, vi har ändrat våra tankar och funderingar kring hur våra låtar ska släppas. Vi skiter helt enkelt i en platta för tillfället så att vi kan leverera lite i stället. Utan allt krångel. Med plattan var det inte tanken att tjäna pengar, utan mer ha det som ett mål och en rolig grej. Men vi känner att det vi ska prioritera nu är att släppa låtar, på det snabbaste och enklaste sättet. Både via Myspace, Facebook och bloggen. Allt vi kommer att släppa kommer även att finnas tillgängligt för nedladdning via Speedyshare.

Så idag kommer vi att kriga för att få klart skev balans, men vi lovar inte att den släpps idag. Men garanterat inom 2veckor.

/A.T&Collin

Om Mikrofonberoende

Jag Collin Tillsammans med A.T skapade gruppen Mikrofonberoende. Främst för att kunna få ut vårat budskap på ett bra sätt. Vi båda hade redan en grund att stå på. A.T hade gästat några låtar tidigare och jag skrivit en del texter. Tillsammans fixade vi vår före detta studio Röda Bunkern. När vi senare började umgås med Innuce så blev det prat om att skaffa gemensam studio. Precis så blev det och därmed skaffade vi Studio 0221! Visa alla inlägg av Mikrofonberoende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: