Iväg från röda bunkern..

Först och främst ursäkta för de få updateringar denna vecka. Har vart borta och inte haft tillgång till studion, därav har inte mycket hänt inom musiken. Men i helgen blir det nog ändring på det. Inga stora projekt igång för tilfället men Bl.a. så ska låten Min Hiphop mixxas, studions renovering ska fortsätta och annat ”småpill”.

Imorgon är även sista dagen för inlämning av sitt bidrag till Audio-Turneringen vi nämnt tidigare. Är osäker om vinnaren avslöjas då eller om någon/några dagar så det låter jag vara osagt. Det är totalt 12 personer som har anmält sig varav sex stycken har skickat in sina bidrag. Antingen trillar resterande bidrag in i sista sekunden eller så slutar det med så få bidrag, och det hoppas jag verkligen inte!

Var allt för tilfället, Ha det/ Collin

Om Mikrofonberoende

Jag Collin Tillsammans med A.T skapade gruppen Mikrofonberoende. Främst för att kunna få ut vårat budskap på ett bra sätt. Vi båda hade redan en grund att stå på. A.T hade gästat några låtar tidigare och jag skrivit en del texter. Tillsammans fixade vi vår före detta studio Röda Bunkern. När vi senare började umgås med Innuce så blev det prat om att skaffa gemensam studio. Precis så blev det och därmed skaffade vi Studio 0221! Visa alla inlägg av Mikrofonberoende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: